Eakate kinoklubi projekt jätkub novembris

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eakate kinoklubi

Põhja-Tallinna ja Kesklinna valitsused otsustasid pikendada Eakate kinoklubi projekti ning taas jätkata tasuta kinoseansside korraldamist alates novembrist.

Otsus projektiga jätkata põhineb positiivsel tagasisidel ja eakate inimeste ootustel. Kinoklubi liikmete seas läbiviidud küsitluse tulemusena selgus, et valdav enamus vastanuist on kinoklubi tegevusega väga rahul ja on huvitatud tasuta kinoseansside jätkumisest. Kõige rohkem sooviti edaspidi näha uuemaid eesti filme.

Kahe linnaosavalitsuse koostöös käivitatud Eakate kinoklubi pilootprojekti raames on toimunud 7 kinoseanssi ja kaks on veel jäänud. Klubiga liitunud pensionärid said nautida iga nädal Eesti kinoklassika kullafondi kuuluvaid linateoseid.

Linnaosavalitsused teavitasid projekti jätkumisest ka Erakondade Rahastamise Järelevalve Komisjoni, kus kinoklubi korraldamist menetletakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles