Alustavad tervishoiutöötajad püstitasid rekordi

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis alustavad sel sügisel õpinguid rekordarv tulevasi tervishoiu valdkonna töötajaid. Kokku 450 uut õppurit, neist kõige rohkem õe erialal (215).

Esmakursuslased alustavad õpinguid rakenduskõrgharidusõppes õe, ämmaemanda, optometristi, farmatseudi, hambatehniku, tegevusterapeudi ja terviseedenduse õppekavadel. Kutseõppes alustatakse hooldustöötaja, tegevusjuhendaja ning lapsehoidja õppekavadel. Kõrgkooli Kohtla-Järve struktuuriüksuses algab õppetöö nii õe kui hooldustöötaja erialadel.

«Algava nädala aktused alustavad traditsiooniliselt uut õppeaastat. Eesti tervishoid vajab uusi töötajaid ja kõrgkoolid Tallinnas ja Tartus vastavad riigi vajadustele,» ütles Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ülle Ernits.

«Kõrgkool alustab taas tavapäraselt erilist aastat. Kui õppimine on endiselt teadmiste ja oskuste omandamine, siis meetodid ja võimalused on taas rikastunud. Esimestena Eestis alustame töökohapõhise õppega kõrghariduses, lisaks on uuenduse saanud kõik õppekavad. Soovime, et meie õppijal oleksid parimad võimalused saamaks tunnustatud spetsialistiks oma valdkonnas,» sõnas Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli õppeprorektor Ulvi Kõrgemaa.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli missiooniks on koolitada innovaatiliselt ja kriitiliselt mõtlevaid tervisevaldkonna töötajaid. Kõrgkooli eesmärk on olla pidevalt arenev, selleks oleme teinud ning teeme ka tulevikus efektiivset koostööd nii sise- kui välispartneritega, investeerime kaasaegsetesse ja innovaatilistesse tehnoloogiatesse ning kaasame õppureid aktuaalsete probleemide lahendamisesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles