60+ festivali kutsed ja eriprogrammi piletid nüüd saadaval

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: 60+

Alates 14. augustist on võimalik kõikidest Apotheka apteekidest üle vabariigi soetada tasuta kutse 60+ festivalile, mis toimub 4.–5. oktoobrini 2017 Tallinnas Salme Kultuurikeskuses egiidi «Jagades teadmisi, ühendame põlvkondi» all.

Kahel päeval toimuva vanemaealiste kokkusaamisega tähistatakse rahvusvahelist eakate päeva, külastajad saavad osa taidlejate ülesastumisest, tutvuda eakatele pakutavate teenuste ja toodetega, kuulata üldharivaid põnevaid loenguid ning kohtuda tegusate eakaaslastega.

Nii 4. oktoobril kui ka 5. oktoobril on suures saalis piiratud hulka külastajaid mahutav eriprogramm, millest osavõtu tagamiseks saab alates 14. augustist soetada pileti kõigist Eesti Meedia klienditeenindustest: Tallinna ja Tartu Postimehe klienditeenindusest, Pärnu Postimehe, Sakala, Virumaa Teataja, Järva Teataja ning Valgamaalase klienditeenindusest.

Eriprogrammi peaesineja on mõlemal päeval ansambel «Kukerpillid» koos Juss Haasmaga.

Pilet maksab eelmüügis 2 eurot, kohapeal 5 eurot. Klienditeenindused on avatud tööpäeviti kl 9‒17.30, lõuna 13‒13.30.

60+ festival on väga populaarne kokkusaamiskoht, seetõttu tasub tasuta kutse Apothekast ja eriprogrammi pilet Eesti Meedia klienditeenindusest juba varakult soetada, möödunud aastal külastas festivali üle 4500 inimese.

Täpsema festivali programmi avaldame juba septembri keskel.

Festivali korraldavad ajakiri 60+ ja MTÜ Eakate festival,

festivali toetavad: Apotheka apteegikett, Tallinna Linnavalitsus ning Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet, Corega ja TENA.

Vaata lähemalt:

www.60plussfestival.ee

Lähima Apotheka apteegi lahtiolekuaegu saab vaadata:

www.apotheka.ee/apteegid

Täpsem info e-aadressil: info@60plussfestival.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles