Mängus osalevad mõisad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külastusmängu «Unustatud mõisad» ajal Palupera mõisas toimuvad kella kolmesed kontserdid  on rahva hulgas tuntuks saanud. Diana Klasi eelmise aasta etteaste oli kantud armastuslauludest, ettekandele tulid prantsuse šansoonid, vene romansid ja eesti lembelaulud. Klaveril saatis lauljannat Jüri Aarma.
Külastusmängu «Unustatud mõisad» ajal Palupera mõisas toimuvad kella kolmesed kontserdid on rahva hulgas tuntuks saanud. Diana Klasi eelmise aasta etteaste oli kantud armastuslauludest, ettekandele tulid prantsuse šansoonid, vene romansid ja eesti lembelaulud. Klaveril saatis lauljannat Jüri Aarma. Foto: Sirje Lemmik

Laupäeval avab külastajatele uksed 29 mõisat üle Eesti. Palupera mõis on Valgamaal ainuke, kes lööb neljaks suvepäevaks kõigile huvilistele uksed valla, pakkudes ekskursioone, näitust, kontserte ja kehakinnitust.

Juba kümnendat aastat osaleb Valgamaalt külastusmängus «Unustatud mõisad» Palupera mõisakool. Direktor Svetlana Variku sõnul on nad külaliste vastuvõtuks valmis.

«Traditsiooniliselt avame näituse. Seekordne kannab nimetust «Koolielust läbi aegade». Kindlasti tabab külastajaid äratundmisrõõm,» rääkis koolijuht. Avatud on ka kohvik, kus saab keha kinnitada ja mõisakooki maitsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles