Võrkpall tõi mehed ka 30 aastat hiljem kokku

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Taimla ja tema 1967. ja 1968. aastal sündinud võrkpallipoisid said uuesti kokku Vodja mõisa trepil, kus nad aastakümnete eest hoolega spordilaagrit rajasid.
Andres Taimla ja tema 1967. ja 1968. aastal sündinud võrkpallipoisid said uuesti kokku Vodja mõisa trepil, kus nad aastakümnete eest hoolega spordilaagrit rajasid. Foto: Indrek Reismann

Legendaarse Paide võrkpallitreeneri Andres Taimla kunagiste kasvandike algatus üle pikkade aastate kokku saada liigutas treenerit hingepõhjani ja tõi meelde palju toredaid mälestusi.

Andres Taimla tuli Paidesse kehalise kasvatuse õpetajaks ja treeneriks 1969. aastal ning sai kohe oma hoole alla paar punti võrkpallipoisse. «Osa neist olid juba keskkooliõpilased, osa veidi nooremad,» lisas ta.

Nende poistega polnud vaja noorel treeneril alustada põhitõdedest, vaid lihtsalt mänguoskust lihvida ja võistlustel võimalikult hästi mängida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles