Lihtne põhjus, miks naistel on kaht ööriietust vaja

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erinevate tujude jaoks oleks tarvis ka erinevat ööriietust.
Erinevate tujude jaoks oleks tarvis ka erinevat ööriietust. Foto: Dmitriy Shironosov / PantherMedia / Scanpix

Kõigile on teada, et naise iseloom on muutlik. Ühel päeval võib ta tuju olla muretu ja rõõmus nagu väikesel lapsel ning teisel hoopiski argessiivne ja kuri lapselikkuse ja rõõmuta.

Sellepärast on igale naisele vaja vähemalt kaht öörõivastust, mida  meeleolu ja tuju järgi vahetada.

Mida ööriietus kandja iseloomu kohta kõneleb? Seda tasub teada ka meestel, sest öösärk on neile nagu märk, mis tujus naine sel päeval on. Seda teades on kergem mõista sõnumit, mida naine ööriietusega saadab.

  • Tähtedega, koomiksi tegelaskujudega või värvilised pidžaamad on armsad ja naljakad. Selline öösärk on suuremas osas mõeldud lapsele ja noorukile, kuid miks mitte ka täiskasvanule, kes tunneb, et tema sees elab veel väike kilkav laps. See öösärk peegeldab kergust omaniku olemuses ja rõõmu tema hinges.
  • Temperamentsele, tugevale ja kirglikule naisele on omane ilus, särav ja voogav negližee. See naine on öösiti tõeline kiskja, kes on valmis andma endast kõik ja vahel isegi rohkem.
  • Romantilisele ja rahuliku iseloomuga naisele, kes on lummatud loodusest ja selles peituvatest põnevustest, sobib kerge pastelsetes toonides öösärk. Sageli on see ilustatud pitsi, peene mustri või väikese satsiga.
  • Täielikult must negližee või öösärk näitab tugevat ja kestlikku loomust, inimest, kellele ei meeldi eksperimenteerida, eriti voodis. Karjääri kohta räägib öösärk tasakaalukusest ja klassikalisest püüdlikkusest proovida karjääriredelil edasi pürgida.
  • Naine, kes on mugavuse ja kodususe armastaja, võib endale soetada öösärgi, mis on pastelsetes või sinistes toonides, looduslikest materjalidest valmistatud ning seljaski mugav ja tähelepandamatu.

Kuid mitte ainult ööriietus, vaid ka selle lõige ja värv võib kandja tuju kohta nii mõndagi rääkida. Näiteks naine, kes eelistab kanda punast või oranži, on valmis kirglikuks fantaasiaks, kuid naine, kellele meeldib kanda kollast või sinist värvi öösärki, on külm ja kauge, kuid temaga on siiski võimalik koostööd teha.

Roosa või tuhmlilla värvuse kandja on sensuaalne ja õrna südamega. Sellist öösärki kannab tavaliselt reserveeritud noor daam. Noorte daamide seas on populaarsed ka pruunikates toonides öösärgid.

Allikas: UpLaddy.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles