Haaberstis toimub laupäeval tervisepäev

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toitumisest kõneleb Ketlin Jaani.
Toitumisest kõneleb Ketlin Jaani. Foto: Erakogu

Laupäeval, 18. märtsil toimub Haabersti Vaba Aja Keskuses (Ehitajate tee 109a/2) suur tervisepäev, kus on võimalik külastada tervisemessi, mitmesuguseid loenguid ja töötubasid, osaleda basseiniseanssidel, fruktodisaini töötubades või nautida lasteteatri etendust.

III korruse suures saalis ja koridorides toimub kell 11-15 tervisemess, kus on võimalik teha tasuta tervisemõõtmisi (vererõhk, veresuhkur, kolesterool ja luutihedus) ja küsida nõu pereõdedelt,

proovida valgusteraapia terviseseanssi, teha tasuta juuste- ja peanahauuringuid, nautida soodushinnaga massaaži, degusteerida ja osta mett ning mahetooteid jpm.

III korruse väikeses saalis toimun terviseseminar. Kell 11.30 algab loeng „Silmade tervishoid ja kaitse“, esineb Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli optomeetria õppetooli õppejõud Elo Olonen. Kell 12.30 loeng kõneleb Elen

Vettus, dermatoveneroloogia resident, kuidas tervislikult päikesest kasu saada. Kell 13.30 algab aga loeng „Toitumise mõju seedekulglale ja keha üldisele tervisele“, kus esineb Ketlin Jaani, Eesti Toitumisnõustamiskeskuse esindaja.

III korruse treeningsaalis toimuvad aga näidistreeningud. Kell 11.30 töötuba „Massaaži ja lihashoolduse ABC lähedasele ja kolleegile“, kell 12.30 „Vestlusring füsioterapeudiga - saa vastuseid oma lihas-ja

liigesvaludele!“, kõneleb Jaana Torp, ning kell 13.30 näidistreening „Selja eri“, mille viib läbi treener Evelin Talts Spordiklubist Sparta.

Õismäe ujulas on kell 12.30-14.00 Basseiniseanss väikelastega peredele. Kavas AquaMix treening, beebide aquafitness ja veemängud lastele. Kell 14.30-16 sportlik muusikalise teraapiaga basseiniseanss. Kavas AquaMix treening, sportlikud võistlused ja üllatused.

IV korrusel Nurmenuku raamatukogus algab kell 11 spordivahendite (graatsiaketas, hantlid, tasakaalulaud, hüpits jm) tutvustus. Lisaks toimub lasteprogramm

Kell 11 Orienteerumismäng I korruselt raamatukokku

Kell 11.30 Lasteteater Trumm muusikaline etendus „Kasulik vares“

Kell 12.30 ja 13 fruktodisaini töötoad (ühes grupis 10 osalejat) – Kodutütarde Tallinna ringkond. Fruktodisaini töötoas antakse näpunäiteid peolaua kaunistamiseks puu- ja köögiviljadega.

Basseiniseanssidele, lasteteatri etendusele, töötubadesse ja näidistreeningutesse on vajalik  eelregistreerimine (nimi, vanus, kontakt) kuni 15. märtsini telefonidel 640 4800 ja 6404 860 või e-maili aadressil Age.Tamm@tallinnlv.ee.  Kohtade arv on piiratud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles