Tallinna linnasaunad kutsuvad laupäeviti oma sünnipäevale

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saun. Pilt on illustratiivne.
Saun. Pilt on illustratiivne. Foto: Erakogu

Esimese uue linnasauna avamisest Tallunnas möödub tänavu kevadel kümme aastat. Linnasaunad tähistavad neid ümmargusi tähtpäevi märtsikuus tavapärasest pidulikumate ja üllatuslike laupäevadega, sünnipäevakuu lõpetab ülelinnaline saunateemaline tervisepäev, vahendab tallinn.ee

Saunapäeval saab Salme kultuurikeskuses tervisenäitajaid mõõta, spetsialistide nõuandeid kuulata, saunatarvikuid osta ja kontserti nautida.

„Eesmärgiks on jõuda samm sammult selleni, et korralik ja moodne avalik saun oleks lõpuks igas linnaosas,“ ütles abilinnapea Eha Võrk.

2007. aastal avati Põhja-Tallinnas Tuulemaa tänaval saun ning nüüdseks on rajatud veel kolm linnasauna. Tuulemaa saunas (Tuulemaa 6) peeti sünnipäeva möödunud laupäeval, Lasnamäe saunas (Pae 19) 11. märtsil, Nõmme saunas (Valdeku 13) 18. märtsil ja Raua saunas (Raua 23) 25. märtsil.

1. aprillil toimub aga Salme kultuurikeskuses aga ülelinnaline saunateemaline tasuta tervisepäev, kus saab lasta tervisenäitajaid mõõta, spetsialistide nõuandeid kuulata, mitmesuguseid saunatarvikuid soetada ja meeleolukast kontserdist, samuti viktoriinist ning loteriist osa võtta. Eakohast põnevat ajaveetmist pakutakse ka lastele.

Salme kultuurikeskuses seatakse tervisepäevaks üles ka linnasaunadega seotud fotonäitus. Selleks kutsuvad korraldajad linlasi uute linnasaunadega seotud fotojäädvustusi jagama.

Fotod koos nende juurde käiva selgituse ja autori nimega palutakse tuua linnavalitsuse teeninduspunkti (Vabaduse väljak 7, I korrus) või linnaosavalitsusse. Elektroonselt saab fotosid saata aadressile saunad@tallinnlv.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles