Eakaid oodatakse Tartusse tööotsingute teabepäevale

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubandus- ja vabaajakeskus Kvartal
Kaubandus- ja vabaajakeskus Kvartal Foto: Margus Ansu

14. märtsil kell 9–16.30 toimub Tartus Kvartali konverentsikeskuses eakate ja puuetega inimeste tööotsingute teabepäev. Teabepäeval osalemiseks tuleb end enne 8. märtsi registreerida. 

Tartu abilinnapea Artjom Suvorovi sõnul kujunes teabepäeva korraldamise mõte vajadusest toetada eakaid ja puuetega inimesi nende tööotsingutel ja endale rakenduse leidmisel.

„Tulemusi saavutatakse üheskoos, kui kõik osapooled, kes saavad inimest abistada tööturule liikumisel, annavad oma panuse. Näiteks Tartu linn loob võimalused sotsiaaltransporditeenuse kasutamiseks, Sotsiaalkindlustusamet aitab vajalike abivahendite hankimisel, Töötukassa abistab töökoha kohandamisel ning tööandjad näevad eakaid ja puuetega inimesi vajalike abilistena,“ ütles Suvorov.

Tööotsingute teabepäevale oodatakse kõiki huvilisi, kes otsivad tööd kas täis- või osalise tööajaga. 

Teabepäevale on tulemas mitmed Tartu ettevõtted erinevate tööpakkumistega ja mitmed koostööpartnerid.

Töötukassa spetsialistid jagavad infot, milliseid vabu töökohti on hetkel pakkuda. Juhendatakse, kuidas kasutada tööotsingute portaali kui kõige kiiremat võimalust teada saada pakutavatest töökohtadest.

Tutvustatakse töötukassa teenuseid tööotsijaile ja –pakkujaile. Abistamise võimalustest tööotsimisel räägivad juhtumikorraldaja ja karjäärinõustaja. Praktilisi nõuandeid jagab pikaajaline personalijuht.

Oma kogemustest räägivad ka puudega inimesed ise.

Toimub koolitus „Mina tööjõu turul – kas kaupmees või kaup“.

Info ja registreerimine kuni 8. märtsini meiliaadressil: tartu.pik@gmail.com või tel 736 6762, tööpäeviti kell 9-16, tegevjuht Senta Michelson.

Teabepäeva korraldab Tartu Linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakond koostöös Tartu Puuetega Inimeste Kojaga. Üritust rahastab Tartu Linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles