Heategevuskampaania toel soetatud invatakso suundus Eestimaa teedele

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Väärsi ja kampaaniajuht Monika Kuzmina.
Ants Väärsi ja kampaaniajuht Monika Kuzmina. Foto: Rasmus Kooskora

Neljapäeval, 16. veebruaril andis Tallinnas Mustamäe teel Møller Auto esinduses firma esindaja Põlvamaa invataksojuhile Ants Väärsile üle Volkswagen Transporteri võtmed ja punavalge invaabiauto sõitis autosalongi uksest välja.

Enam kui aasta tagasi alanud kampaaniaga „Aitame Antsul aidata“ on tänaseks heade inimeste abiga kogutud üle 32 000 euro. Invatakso kogumaksumus on 40 000 eurot ning arvestatav summa läks veel ka tõstuki ning ümberehitamise peale.

Invataksojuhist asjaosalisel endal olid silmad vees nii tänutundest kui ka rõõmust, et nüüd saab ta oma tööd patsientide jaoks veelgi paremini teha.

„Selliste hetkede nimel on väärt elada,“ kommenteeris ka kampaania juht Monika Kuzmina.

Kampaaniat läbi viinud meeskond on lubanud Ants Väärsi kõrvale jääda seni, kuni kavandatud summa 40 000 on koos, auto aga jõudis kohale, sest haigete abistaja võttis lisaks laenu. Eile suuna Põlvamaa poole võtnud autos on kanderaam, ratastool ning patsiendi saab sisse tõsta võimsa tõstuki abiga. Hetkeni, mil esimene patsient arsti juurde sõidab, läheb veel pisut aega.

Autos on kanderaam, ratastool ning patsiendi saab sisse tõsta võimsa tõstuki abiga.
Autos on kanderaam, ratastool ning patsiendi saab sisse tõsta võimsa tõstuki abiga. Foto: Rasmus Kooskora

Aasta ja paar kuud väldanud kampaanias lõi piltlikult kaasa kogu Eesti rahvas, annetajaid olid tuhandeid, alates lihtsatest pensionäridest, kes tegid seda oma piskust vanadustoetusest, kuni omavalitsuste, ettevõtete ning üritusi korraldanud muusikute ja näitlejateni välja.

Kaks rasket haigust üle elanud Ants Väärsi missiooniks on vedada haigeid ja liikumispuudega inimesi arsti juurde ja koju tagasi ning seda on ta teinud võimalikult soodsalt, ise siiani vaid oma pensionist elatudes

Antsu tegevuse toeks saab endiselt helistada telefonil 900 6677, annetades kümme eurot või teha ülekanne OÜ Antsu Takso arveldusarvele EE611010220241726227, annetades enda jaoks sobiva summa.

Ants Väärsi invatakso.
Ants Väärsi invatakso. Foto: Rasmus Kooskora
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles