Tallinn kutsub linlasi tasuta spordihommikule

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe kergejõustikuhallis treenitakse Martin Plaseri juhendamisel.
Lasnamäe kergejõustikuhallis treenitakse Martin Plaseri juhendamisel. Foto: Heiko Kruusi / Õhtuleht / Scanpix

Kolmapäeval, 30. novembril kell 8 toimub Tallinna neljas linnaosas spordihommik, mille raames saavad huvilised osa võtta tasuta treeningutest. Treeningute kestuseks on 45 minutit ning need leiavad aset Pirital, Lasnamäel, Kesklinnas ja Kristiines.

Teist aastat järjest toimuva spordihommiku eesmärgiks on tuletada inimestele meelde, et mõõdukas liikumine on tähtis aastaringselt ning ka pimedal ja külmal ajal on linnas selleks mitmeid võimalusi.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul on sportlik hommik väga hea viis päeva alustamiseks.

„Liikumine on tähtis igapäevaselt – see annab hea energialaengu kogu päevaks ja miks mitte sellega algust teha aasta kõige pimedamal sügiskuul. Spordihommiku tasuta treeningutega soovime tutvustada ka linna spordibaase ning sealseid võimalusi treenimiseks,“ selgitas abilinnapea ürituse eesmärki.

Spordihommikule on oodatud kõik huvilised – nii need, kes igapäevaselt harjunud sportima kui ka need, kes sooviksid just nüüd liikuva elustiiliga algust teha.

Iga spordihommikul osalenu saab pärast treeningut kaasa värskendava mahediku. Esimesele 120 registreerunule ja treeningus osalejale kingitakse Tallinna Spordihalli ning Lasnamäe kergejõustikuhalli pääsmed, millega saab tasuta sportimas käia iga päev kella 8–12 kuni aasta lõpuni.

Kavas on üldkehaline treening Lasnamäe kergejõustikuhallis, kus Martin Plaseri juhendamisel treenitakse kõiki peamisi lihasgruppe.

Kesklinnas asuvas Tallinna spordihallis saavad huvilised osa võtta Sigrid Laani läbiviidavast energilisest treeningust, kus keskendutakse jõu, südametegevuse ja painduvuse arendamisele.

Pirita spordikeskuses toimub Hatha jooga treening, mida viib läbi Marianne Toode.

Kristiine spordimajas saab hommikut alustada virgutava joogaga, mis annab hea energia kogu päevaks. Treeningu läbiviijaks on Ann Võsu.

Spordihommikust osavõtt on tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerumine. Lisainfot leiab Tallinna kodulehelt www.tallinn.ee/spordihommik

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles