Merememmed sõudsid Mulgi Ässadega võidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Abja suvepäevade raames toimus ka Abja paisjärve ääres paadiralli.

Sakala kirjutab, et ümber saare läksid võidu sõudma, aerutama, mõlatama või muul moel vee peal liikuma kaheksa paatkonda. Kuna päästeveste kõigile korraga ei jagunud, anti start kahes jaos.

Kiireim oli võistkond Mulgi Ässad ajaga 2 minutit ja 24 sekundit. Teiseks platseerus Sail Estonia / Dünamo / Taska tulemusega 4 minutit ja 1 sekund. Kolmanda koha võitles välja võistkond Karmid Täkud ajaga 4 minutit ja 10 sekundit.

Teiste seas köitis vaatajate tähelepanu naiskond Abja Merememmed, kes ühtlasi esindasid Meelespea klubi. Kuigi naiste käest tavaliselt vanust ei küsida, tasub noorsportlastest konkurente silmas pidades märkida, et merememmi esindasid 64-aastane Karmen Kovaljova, 63-aastane Evi Liivak ja 53-aastane Raja Roon.

Kuna kolmene paatkond oli eelnevalt harjutanud kahekesi, siis tõdesid nad, et võistlusel koostöö päris ei sujunud. Aga nad kinnitasid, et tähtis on siiski osavõtt ja järgmisel aastal ollakse jälle platsis.

Karmen Kovaljova ütles, et veesõiduvahendi ehitasid naised isekeskis peamiselt kahekesi, oli ka mõni abiline ning meestest andis oma panuse 5-aastane poiss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles