Mõisa õuele kogunes pool tuhat eakat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soe suveilm meelitas peole ligi 500 eakat.
Soe suveilm meelitas peole ligi 500 eakat. Foto: Ants Leppoja

Järvamaa XXX eakate kokkutulek kujunes arvatust rahvarohkemaks – päikesepaisteline ja parasjagu soe  ilm tõi kohale ligi 500 osalejat, kes ühises rongkäigus Koeru kultuurimaja juurest Aruküla mõisa õuele sammusid.

Järvamaa pensionäride koondise juhatuse esimees Mare Veermaa kinnitas Järva Teatajale, et rongkäigu lõpus sõitnud kiirabi kellelgi vaja ei läinud. «Kõik pidasid ilusti rongkäigu vastu,» rõõmustas ta.

Veermaa jäi ka Koeru valla kui kaaskorraldaja tööga väga rahule, ta tõstis esile noorte kaasamist, mis andis eakatele võimaluse rohkem pidu nautida. «Väga tore pidu sai. Eriti vahva oli noorte kontsert, meeldis, et oli palju tänapäevast. Beebid ja poisid olid lausa vapustavad. Kõigile väga meeldis – noored on ju meie tulevik,» vahendas Veermaa muljeid. Kiidusõnu pälvis ka päevajuht Krista Jürgens.

Veermaa täpsustas, et kõige kaugemad külalised tulid kohale Narvast. «Narva eakate liidu esindus oli 29-liikmeline ja nad esinesid meile samuti. Mehed laulsid ja naised tantsisid,» rääkis Veermaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles