Video: 90-aastase tantsija unistus täitus

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Dorothy Williams on 90-aastane ja elab Havail, kus ta õpetab hula-tantsu. Osaledes USA talendisaates America's Got Talent tõestas ta eelkõige iseendale, et unistuste ellu viimiseks pole kunagi liiga hilja.

Vaata eile USAs teleekraanidele jõudnud videot eaka proua prooviesinemisest.

"Ma olen elu aeg unistanud olla staar," tunnistas proua Williams saatejuht Nick Cannonile antud intervjuus.

Aastal 1926 Chicagos sündinud proua Williams õppis tantsima 17-aastasena. "Sõitsime läbi terve Ameerika, igal õhtul kolm etendust ja nii kuus päeva järjest," kirjeldab ta sissejuhatavas intervjuus. "Siis tundsin ma, et olen keegi," ütleb ta pisar silmanurgas.

Kui ta sai 23-aastaseks ja mõistis, et temast pole saanud kuulsat tantsijat, ei osanud naine oma eluga esialgu midagi peale hakata. "Nii ma töötasingi järgmised 25 aastat kaupluses."

Pärast pensionile minekut kolis naine abikaasaga Havaile, kus ta on praegu Eakate keskuse president.

Eakas proua oli veidi kohmetunud, kui saatejuht kinnitas talle, et miljonid inimesed vaatavad teda teleriekraanide vahendusel.

Vahetult enne Williamsi lavale tulekut tunnistas kohtunik Simon Cowell, et kuna tegemist on viimase prooviesinejaga, on ta veidi emotsionaalne. Siis ei teadnud veel aga ükski kohtunikest, kes esinema tuleb.

Seejärel aitas saatejuht Nick Cannon vanaproua lavale, kus teda tervitas soe aplaus. "Tahan oma esinemisega tõestada, et unistuste järgimiseks pole kunagi liiga hilja," sõnas eakas proua.

Kohtunikke hämmastas naise vanus ja nad kiitsid tema välimust. Pärast lühikest vestlust, kus selgus, et naine oli abielus 11 aastat, tal pole lapsi ning on praeguseks lesk, alustas naine tantsimist.

Mõlemad naiskohtunikud tunnustasid esinejat, supermodell Heidi Klum kinnitas, et esinemise jälgimine muutis ta väga heatujuliseks. Simon Cowell aga nimetas naist võluvaks. "Ma usun, et sellistele esinemistele on publik olemas." Williams nõustus, et natuke on vaja veel mõne liigutusega tööd teha, kuid Cowelli sõnul sooviks ta väga näha, mida proua veel teha suudab.

Neljas kohtunik, Kanada koomik ja näitleja Howie Mandel täiendas, et talle meeldib nii proua ise, aga ka see sõnum, mida tema tegu edastab. "Sa oled eeskuju teistele, sinu tegu innustab teisi ja sinust peaks saama staar," lausus Mandel.

Seepeale sekkus saatejuht Nick Cannon, kes tegi kokkuvõtte nende omavahelisest vestlusest enne esinemist ja rääkis prouale, et kuigi kõik kohtunikud on ära kasutanud võimaluse kuldset nuppu vajutades üks esineja saate poolfinaalidesse, kavatseb tema reegleid rikkuda ja Williamsile kuldset nuppu vajutada. Seda ta tegi ka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles