Tallinna Keskraamatukogus saab kuulata tasuta terviseloenguid

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Keskraamatukogu.
Tallinna Keskraamatukogu. Foto: Toomas Huik

Tallinna Keskraamatukogu ja Eesti Õdede Liidu terviseloengute sarjas „Tunnike tervise heaks“ saab märtsis, aprillis ja mais kuulata vaimse tervise loenguid. Õdede loengud toimuvad Tallinna Keskraamatukogus (Estonia pst 8) iga kuu esimesel esmaspäeval.

7. märtsil kell 17.30 peab Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli õppejõud Marianne Annion loengu „Depressiooni mitu nägu". Lektor selgitab, kuidas ära tunda ja ennetada depressiooni. Marianne Annion on töötanud üle 20 aasta psühhiaatria valdkonnas ning viimased kolm aastat on ta olnud vaimse tervise õppejõud Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis.

4. aprillil kell 17.30 räägib Eda Müürsepp teemal „Uskumused ja hoiakud (stereotüübid) meeste vaimse ja füüsilise tervise mõjutajana“. Luubi all on terviseedenduslikud sekkumised ja parimad praktikad.

2. mail kell 17.30 on Eda Müürsepa loengu teemaks „Lapse agressiivsuse mõistatus. Tunded  - mis nendega peale hakata?“. Lektor räägib eelkooliealistest ja algkoolis käivatest lastest ja nende probleemidest. Juttu tuleb vanemate psühhoharidusliku nõustamise vajadusest ja võimalustest. Loengut on oodatud kuulama eeskätt lapsevanemad ja vanavanemad, aga ka kõik teised teemast huvitatud.

Eda Müürsepp on sotsiaaltöö magister, vaimse tervise õenduse spetsialist ja õppejõud/konsultant. Loengute teemaga haakuvad küsimused võib eelnevalt  lektorile saata e-posti aadressil mental.health.est@gmail.com  

Tallinna Keskraamatukogu ja Eesti Õdede Liidu koostöös algatatud sarjas „Tunnike tervise heaks“ toimus möödunud aastal 15 terviseloengut, millest sai osa 202 inimest. Eesti Õdede Liidu õed käsitlesid aasta jooksul erinevaid tervisega seotud teemasid, näiteks vaktsineerimine, südametervis, alkoholism.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles