Pärnu tunnustas eakate aitajaid

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valter Parve.
Valter Parve. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu aasta hooldustöötaja tiitli sai Tammiste Hooldekodu hooldustöötaja Katrin Luhasaarele. Aasta sotsiaalvaldkonna juhi tiitli pälvis Eakate Avahoolduskeskuse juhataja Heli Kallasmaa. Aasta sotsiaaltöötaja koostööpartneri nimetus omistati Tartu Ülikooli Pärnu kolledži lektorile Valter Parvele.

Sotsiaalvaldkonna tunnustused määrati lisaks neile veel neljas kategoorias.

Tunnustuse eesmärk on väärtustada isikuid, kes on oma tööalase või ühiskondliku tegevusega panustanud Pärnu sotsiaalhoolekande valdkonna arendamisse ning kelle töö, tegevus ja isiklik eeskuju sotsiaalvaldkonnas on aasta jooksul silma paistnud erilise tulemuslikkusega.

Aasta sotsiaaltöö tegijat tunnustatakse linnavalitsuse aukirja ja rahalise preemiaga ning teiste kategooriate laureaate tunnustatakse linnavalitsuse aukirja ja kingitusega. Tunnustused antakse pidulikult üle rahvusvahelisel sotsiaaltöötajate päeval, 12. novembril Strand SPA & Konverentsihotellis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles