Järva Diabeetikute Selts ootab tervisekonverentsile

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Zilmer
Kaarel Zilmer Foto: Postimees/Scanpix

Järva Diabeetikute Selts tähistab laupäeval, 24. oktoobril oma 20. aastapäeva tervisekonverentsiga „Tervise tagab teadlikkus ja eluviis“, kus osalejate küsimustele vastavad vennad Mihkel ja Kaarel Zilmer.

Tervisepäev algab laupäeval, 24. oktoobril kell 10 Paide Kultuurikeskuse kammersaalis. Teemal "Normaalne söömine ja normaalne liikumine - tervise vundament" räägivad meditsiinibiokeemik ja arstiteadlane, professor Mihkel Zilmer ja suusaõpetaja, pikaaegne Tallinna Ülikooli dotsent Kaarel Zilmer. Nad vastavad ka kuulajate küsimustele.

Järva Diabeetikute Seltsi ja Järva Reumaseltsi juhataja Eevi Sikstuse sõnul on Mihkel Zilmer tema kutsel juba väga mitmendat korda esinemas. "Mina avastasin ja hakkasin professor Zilmerit väga hindama juba sellest ajast, kui tema sulest ilmus raamat "Normaalne söömine", mis käsitleb toiduteemasid süsteemselt ja inimorganimispõhiselt," rääkis Eevi Sikstus.

"Ka Kaarel Zilmer on meil varem esinemas käinud, aga kaht venda koos näeb Paides kõnelemas esimest korda. Nii kõrgel tasemel teadlasi kutsun ma alati hea meelega rahvale tarkusi jagama," lisas Eevi Sikstus.

Järva Diabeetikute Selts ootab tervisepäevale nii oma liikmeid ja toetajaid kui ka kõiki tervisehuvilisi, ka väljastpoolt Järvamaad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles