Benu avas uued apteegid Võrus, Valgas ja Jüris

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benu apteek.
Benu apteek. Foto: Erik Prozes / Postimees

Benu avas septembris kolm uut apteeki – Võrus, Valgas ning Harjumaal Jüris. Kõik kolm apteeki asuvad suurte kaupluste juures: Jüris Konsumis ning Võrus ja Valgas Rimi keti poodides.

„Enamasti räägitakse, et suurtes linnades on apteeke liiga palju ja väiksemates piirkondades liiga vähe. Meie avasime apteegid just väiksemaid asulaid silmas pidades,” rääkis Benu apteekide juht Kaidi Kelt. „Jüris ning Võrus lisandusid asulatesse uued apteegid ning Valgas kolisime klientide jaoks mugavamasse asukohta. Kõigis piirkondades oleme lähtunud sortimendi kokkupanekul kohalikust elanikkonnast ja nende ootustest, näiteks Rae vallas elab palju noori peresid ning seetõttu on ka kaubavalikus pandud eraldi rõhku lastele ja nende vanematele.“

Benu on 25s Euroopa riigis tegutseva ravimikaubanduskontserni Phoenix Group jaeapteekide kaubamärk, mille all tegutseb rohkem kui 850 apteeki kokku kümnes Euroopa riigis. Eestis tegutseb Benu märgi all 142 apteeki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles