Tartu ootab kõiki 16. septembril tervisepäevale

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimlemine..
Võimlemine.. Foto: Caro / Scanpix.

16. septembril kell 16 algab Küüni tänava pargis Tartu tasuta tervisepäev, kus huvilised saavad osaleda 6- või 10kilomeetrisel tervisekõnnil, mängida kettagolfi, kontrollida tervist, õppida esmaabi andmist ning saada spetsialistidelt nõuandeid tervise kohta.

„Tartu tervisepäev toimub juba 11. korda ja loodame rohket osavõttu. Tervisekõnniks saab isikut tõendava dokumendi alusel ILUUMtelgist ka tasuta käimiskeppe rentida. Kõigi tervisekõnnile registreerunud osalejate vahel loositakse välja tervislikke auhindu,“ rääkis tervisepäeva korraldaja Tartu Linnavalitsuse Tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kree.

Tervisepäeval osalemine on tasuta ja seal ei võistelda.

Tervisepäeva paremaks korraldamiseks soovitab Sirje Kree võimalusel end eelnevalt registreerida, kuigi seda saab teha ka kohapeal.

Soovitav on eelnevalt registreeruda telefonil 7361 322 või meiliaadressil tho@raad.tartu.ee. Registreerumisel tuleks öelda oma nimi, vanus, kontakt (telefoninumber või meiliaadress) ja distants.

Tervisepäeva kava:

Kella 15.30–16 tervisekõnnile registreerimine ja kõndimiskeppide rent;

Kell 16 tervisepäeva avamine;

Kell 16.15 ühisvõimlemine;

Kell 16.20 start 10kilomeetrisele tervisekõnnile;

Kell 16.35 ühisvõimlemine;

Kell 16.40 start 6kilomeetrisele tervisekõnnile;

Kella 16.45–18:15 erinevad esinejad;

Kella 18.15–18.45 tervisepäeva ja kampaania „Jalgsi tervise nimel 2015“ lõpetamine.

Esinevad tantsustuudio Tokra ning Ülo Saaremõts ja sõbrad, ühisvõimlemist juhendab Valli Kisand. Päeva juhib Sven Sumberg.

Kella 16–18 õpetavad Küüni tänava pargis esmaabi, kontrollivad tervist ja nõustavad Tartu Ülikooli Kliinikumi Spordimeditsiini ja Taastusravi Kliiniku spetsialistid ja Tartu Linnavalitsuse Tervishoiuosakonna inimesed.

Tervisepäeva korraldavad Tartu Linnavalitsuse Tervishoiuosakond ning sihtasutus Tartu Ülikooli Kliinikumi Spordimeditsiini ja Taastusravi Kliinik koostöös Eesti Spordiselts Kalev liikumissarjaga „Käime koos!“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles