Kaubamärgiga liitus 15 uut apteeki

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benu apteek.
Benu apteek. Foto: Erik Prozes / Postimees

Seitsme maakonna 15 apteeki võtsid kasutusele Benu kaubamärgi, millega seda nime kandvate apteekide arv tõusis Eestis kokku 142ni.

Benu kaubamärki hakkavad kasutama neli Harjumaa, kolm Pärnumaa, kaks Tartumaa, Järvamaa ja Ida-Virumaa ning üks Läänemaa ja Lääne-Virumaa apteek.

Partnerprogrammi juhi Tanel Kuusmanni sõnul ei muutu liitunud apteekide omanikering ja kõik apteegid jätkavad iseseisvat tegutsemist.

„Iseseisvate apteekide ja suure keti koostöös tekib sünergia, mis võimaldab kliendile laiemat tootevalikut ning paremaid sooduspakkumisi. Samas lihtsustub ka apteekrite igapäevatöö ja paranevad nende koolitusvõimalused,” rääkis Kuusmann.

Tartumaal Puhjas ja Ulilas apteeke omava iseseisva proviisori Liilia Nõmmiku sõnul lihtsustab tuntud kaubamärgiga liitumine väikeste asulate apteekrite elu.

„Ühelt poolt säilitame oma sõltumatuse, kuid teiselt poolt saame pakkuda kliendile suure firma loodud lisaväärtust,” rääkis proviisor Nõmmiku. „See aitab meil püsida hinnakonkurentsis ning tagada ka maaelanikele hea valik ravimeid ja tervisekaupu.”

Benu on 25s Euroopa riigis tegutseva ravimikaubanduskontserni PHOENIX Group jaeapteekide kaubamärk, mille all tegutseb rohkem kui 850 apteeki kokku kümnes Euroopa riigis. Eestis tegutseb kaubamärgi all 142 apteeki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles