Seenioride Ülikooli loenguid käisid kuulmas ligi 150 eakat tallinlast

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kesklinna Seenioride Ülikool andis teisipäeval, 26. mail Kumu auditooriumis lõputunnistuse ligi 150le loenguid kuulamas käinud eakale tallinlasele.

Tunnistuse saavad need, kes aasta jooksul külastasid Hopneri majas toimunud terviseedendust, psühholoogiat, Tallinna ajalugu ning riigiteadusi käsitlevaid loenguid.

Kesklinna vanema Alar Nääme sõnul ei osanud ülikooli mõtte algatamisel keegi näha ette tohutut huvi, mida võimalus tipplektorite esitatud tasuta loenguid külastada pensioniealistes kesklinlastes tekitas.

„Kiidan Hopneri maja tegusaid töötajaid selle eest, et kogu aasta jooksul hoiti ülikooli loengute tase ühtlaselt kõrge ning leiti just need teemad, mis elatanud inimestele enim huvi pakuvad,“ tunnustas Nääme ülikooli töökorraldust.

Seenioride ülikool kogunes Hopneri majas aasta jooksul neli korda kuus. Lektorite hulka kuulusid sellised oma ala hinnatud asjatundjad nagu David Vseviov, Loone Ots, Marju Kõivupuu, Eha Rüütel, Piret Hirv ja teised.

Pärast suvepuhkust plaanib Seenioride ülikool alustada uut aastast tsüklit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles