Ida-Tallinna Keskhaigla tunnustas 45 aastat haiglas töötanud meditsiiniõde

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meditsiiniõde. Pilt on illustratiivne.
Meditsiiniõde. Pilt on illustratiivne. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Tänavuse Florence Nightingale`i nimelise stipendiumi pälvis silmaosakonna õendusjuht Virge Kaunis, kes on Ida-Tallinna Keskhaiglas töötanud juba 45 aastat.

„Virge Kaunise täpsus ja võime olla protsesside algataja on saanud aastate jooksul rakendust töötades kliinikus eri tasanditel õendusjuhina, andes seeläbi oma panuse patsiendikeskse ja kvaliteetse õendusabi arendamisele,“ põhjendas Ida-Tallinna Keskhaigla õendusjuht Ülle Rohi.

Rahvusvahelise õdede ja ämmaemandate päeva pidulikul koosviibimisel tunnustas haigla oma õendus- ja hooldustöötajaid. Koosviibimisel tervitasid kohaletulnuid haigla juhtkond ning tervishoiu kõrgkoolide ja Õdede Liidu esindajad.

„Traditsiooniliselt tunnustame töötajaid, keda just kolleegid on sel aastal pidanud tunnustuse saamise vääriliseks. Neid, kes on eeskujuks abistamisel ja suhtlemisel patsiendi ning tema lähedastega, neid, kelle kohta loeme patsientide tagasisidest, et ta on „abivalmis“, „rõõmsameelne“, „südamlik ja soe“, “hooliv“. Tunnustame kolleege, kes on toeks lisaks patsientidele ka kaastöötajatele. Kes kannavad oma hoiakute ja tegudega edasi haiglale olulisi väärtusi – avatust, julgust muutuda, orienteeritust koostööle ja arengule, olles just seeläbi eeskujuks ja samas ka rajaloojaks,“ sõnas tänuüritusel Ida-Tallinna Keskhaigla õendusjuht Ülle Rohi.

Ida-Tallinna Keskhaigla seitsme kliiniku osakondade poolt esiletõstetud töötajate seast kuulutati tänavu välja 75 aasta õendus- ja hooldustöötajat.

Sel sügisel tähistab Ida-Tallinna Keskhaigla oma 230. juubelit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles