Eesti Juristide Liit annab Mustamäel tasuta õigusabi

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Juristide Liit

Alates 4. maist jagab Eesti Juristide Liit Mustamäe Linnaosa Valitsuses esmaspäeviti kella 13–17 tasuta õigusnõuandeid. Õigusabi osutavad üliõpilased Erkki Vilipp ning Hele-Reet Linderman.

Tasuta õigusabi osutatakse perioodidel 4. maist kuni 12. juunini, 21. juulist kuni 24. augusutini ja 21. septembrist kuni 14. detsembrini Mustamäe Linnaosa Valitsuse esimese korruse teenindussaalis boksis nr 10. Praegu saab tasuta õigusabi vaid eesti keeles, suvel hakatakse abivajajaid teenindama ka vene keeles.

Õigusnõustajad on valmis vastama linnaelanike kõikidele erinevate valdkondade (perekonnaõigus, tööõigus, pärimisõigus, üüri- ja võlasuhted jne) põhilistele õigusalastele küsimustele. Ühe inimese nõustamiseks on aega keskmiselt 20 minutit.

„Tasuta õigusnõustamine on hea võimalus nii mõnelegi õiguslikule probleemile saada kindel lahendus ilma selle eest maksmata. Kui tavaliselt võivad juristide või advokaatide tunnihinnad pürgida ulmelistesse kõrgustesse, siis Eesti Juristide Liidu pakutava tasuta õigusabi teenusega saavad igapäevased küsimused kindlasti vastuse,” ütles Eesti Juristide Liidu noorjuristide projektijuht Katarina Kiiver.

Nõustamine toimub igal esmaspäeval kella 13–17 elava järjekorra alusel.

Eesti Juristide Liit on tasuta õigusabi osutanud alates 2002. aastast. Aastas nõustatakse sel viisil keskmiselt 10 000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles