Haaberstis lihvivad eakad kepikõnnioskusi

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kepikõnd on tõhus liikumisviis, mis sobib igas vanuses inimesele ning mida on mugav harrastada nii looduses kui linnatänaval.
Kepikõnd on tõhus liikumisviis, mis sobib igas vanuses inimesele ning mida on mugav harrastada nii looduses kui linnatänaval. Foto: Ants Liigus («Pärnu Postimees»)

20.–26. aprillini tähistab Haabersti linnaosa südamenädalat. Südamenädala raames toimub linnaosas mitmeid liikumisüritusi nii lastele, eakamatele kui ka peredele.

Südamenädalal leiavad Haaberstis tegutsemis- ja liikumisrõõmu nii noored, eakamad, kui ka pered.

Esmaspäeval, 20. aprill kell 15 algab Haabersti Sotsiaalkeskuses (Õismäe tee 24) südametervise loeng. Lektor Aliis Sarapik.

Esmaspäeval, 20. aprill kell 16 ja kolmapäeval, 22. aprillil kell 15 leiab Õismäe tiigi terviserajal aset kepikõnni näidistreening.

Näidistreeningu pikkus on 1 tund ning see sisaldab kepikõndi koos sirutus- ja venitusharjutustega. Treener on Aliis Sarapik. Oma kõnnikepid tuleb kaasa võtta. Kohtumispaik on Õismäe tiigi terviserajal virgestuselementide juures.

Kepikõnni treeningud on osalejatele tasuta. Lisainfo ja eelregistreerimine: Age Tamm, e-post Age.Tamm@tallinnlv.ee või telefon 640 4860.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles