13 000 müüdud helkurit aitab ravida mitut vähihaiget inimest

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähiravifond «Kingitud elu»
Vähiravifond «Kingitud elu» Foto: www.kingitudelu.ee

Vähiravifond „Kingitud elu” müüs sügistalvisel pimedal perioodil üle Eesti erinevates kauplustes kokku ligi 13 000 heategevuslikku helkurit. Saadud tulust saab endale vajaliku vähiravi mitu inimest.

Fondi logoga „rohelise mehikese” helkurid hinnaga 1.99 eurot olid müügis Prisma, Selveri, Stockmanni, ETK, Statoili, Montoni ja Sketchersi kauplustes. Helkureid sai osta ka laatadelt ning mitmed ettevõtted tellisid neid oma töötajatele jõulukingiks.

„Kutsusime inimesi end pimedal ajal märgatavaks tegema, ise pimeda aja üle elama ning aitama ka vähihaigete täisväärtuslikke elupäevi pikendada,“ selgitas vähiravifondi „Kingitud elu” juhataja Toivo Tänavsuu.

„Iga eestimaalane sai lüüa kaks kärbest ühe hoobiga: soetada endale või lähedastele kingiks midagi praktilist ning samas teha sellega ka väikese heateo. Suur rõõm on tõdeda, et „rohelised mehikesed” läksid meie inimestele hinge ning helkurite müügist laekunud tulust saame toetada mitut abivajajat,” lisas ta.

Helkureid saab jätkuvalt tellida ka näiteks järgmiseks sügistalviseks perioodiks, kirjutades info@kingitudelu.ee.

SA Hille Tänavsuu Vähiravifond „Kingitud Elu“ (www.kingitudelu.ee) asutasid 5. veebruaril 2014 Hille ja Toivo Tänavsuu ning Janek Mäggi. Fond hüvitab annetustest kogunevate võimaluste piires nende patsientide raviarveid, kelle ravimeid Eesti Haigekassa ei kompenseeri. Raha tuleb sihtasutusele tehtud annetustest. Fondi nõukokku, mis otsustab, kas ja keda toetatakse, kuuluvad onkoloogid dr Peeter Padrik, dr Hele Everaus, dr Kristiina Ojamaa, dr Kadri Putnik ja tervise arengu instituudi direktor Maris Jesse, näitleja ja psühholoog Rita Rätsepp ja suhtekorraldaja Janek Mäggi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles