Suurhaigla hooldusravikliiniku eakad patsiendid küpsetasid juubelikoogi

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Üllar Priks / Sakala

Ida-Tallinna Keskhaigla tähistab sel sügisel 230. juubelit ja selle auks korraldatud konkursil Juubeliküpsetis 230 osales 40 küpsetist, esile tõsteti hooldusravikliiniku eakate patsientide valmistatud kook.

„Lisaks igapäevasele tööle on vahel vaja tunnetada meeskonna tuge ka mujal. Südame tegi soojaks, kui aktiivselt haigla töötajaskond välja pakutud ideega kaasa tuli – oleme tugev ja toimiv meeskond nii meditsiinis kui ühisüritustel. Eriti tahaksin esile tõsta hooldushaigla tegelusjuhti, kelle eestvedamisel valmistasid patsiendid võistlusele maitsva koogi,“ rõõmustas turundusosakonna juhataja Inge Suder.

Küpsetiste hindajateks oli iga kliiniku esindaja, juhatuse liige ning kohvikute More ja Katharinenthal omanik Angeelika Kang. Valiti esikolmik, samuti anti välja eripreemiad ning kohaletulnud töötajad valisid rahva lemmiku.

Angeelika Kangi sõnul andis küpsetiste valik silmad ette nii mõnelegi kohviku menüüle. „Eriti paelusid mind soolased küpsetised,“ sõnas ta ürituse järgselt. Juubeliküpsetis 230 tiitli pälvis gastroenteroloogia keskuse hooldaja Karin Põhjakase juuretiseta kodusvalmistatud leib.

Küpsetamisüritus näitas, et ITK meeskonnaga saab hakkama igal võistlusel ning haiglasisesed üritused liidavad töötajaskonda. Ida-Tallinna Keskhaigla tähistab sel sügisel 230. juubelit, mis annab aimu meie ühtsusest ja järjepidevusest – ühisüritused on hea võimalus seda tunnetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles