Kino Sõprus kutsub lugusid meenutama ja jutustama

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kino Sõprus.
Kino Sõprus. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Tallinna vanim repertuaarikino Sõprus, kes tähistab tänavu kevadel 60. sünnipäeva, ootab kinokülastajate lugusid.

Kino Sõpruse programmijuhi Tiina Savi sõnul on kino omamoodi maagiline paik. „Kino soliidsete seinte vahel on tunda tuhandeid emotsioone, mida publik siin aastakümnete jooksul on läbi elanud ja see tekitab austust.“

Meenuta ja jaga isiklikke kinoga seotud lugusid!

Kino soovib teha kummarduse oma tänastele ja endistele külastajatele ning tuua päevavalgele erinevad kummalised, lõbusad, kurvad ja hämmastavad lood, mis kino Sõpruse ees, sees ja taga on juhtunud. Olgu see esimene kohting, naljakas juhtum kinokülastusel, sümpaatne sündmus või hirmutav filmikogemus. Oodatud on kõik kinoga seotud lood, milles peitub isiklik side ja emotsioon.

Lugusid võib saata kirja teel, videona või joonistusena aadressile lood@kinosoprus.ee või postiaadressil Kino Sõprus, Vana-Posti 8, Tallinn 10146. Loo juurde palume lisada kontaktandmed, meeleolukamad lood jõuavad kokkuleppel ka kinoekraanile ning lugude autorite vahel loositakse välja tasuta kinokülastusi.

Lugusid ootab kino Sõprus kuni 22. aprillini 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles