Pärnu Taimelaadaga läheb Vallikääru aas õitsele

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu taimelaat.
Pärnu taimelaat. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnus lükkab aiandushooaja käima Pärnu Taimelaat. Sel kevadel leiab laat aset 29.–30. maini.

Laadapäevadel läheb Vallikääru aas õitsele, sest maikuu lõpus on öised miinuskraadid asendunud plusskraadidega ning suvelilled oma värvi ja õiterohkuses on ootamas uusi aednikke ja istutuskohti.

Pärnu Taimelaada on ellu kutsunud kaks pärnakast maastikujundajat, kelle eesmärk oli korraldada üksnes erialane laat, kus kaubeldakse vaid aia ja taimedega seonduvaga.

Kitsa suuna hoidmine on korraldajate sõnul end igati õigustanud ja laadast on saanud mõnus kokkusaamiskoht, kus lisaks kauplemisele saavad kõik rohenäpud rahulikus õhkkonnas muljeid vahetada.

Laat toimub Pärnu kesklinnas Vallikääru aasal, kus kompaktsel laada-alal on veidi üle saja müügiplatsi. Kauplejaid saabub nii Eestist, Lätist kui ka Leedust.

Laadalt leiab nii viljapuid, püsikuid, ilupuid kui ka aiatööriistu, millega nende eest hoolt kanda.

Kaks korda aastas, kevadel ja sügisel toimuv kahepäevane üritus on taimelaatade pere noorim liige.

Laadal toimuva kohta leiab täiendavat teavet kodulehelt: www.parnuaiaklubi.ee. Kodulehel on üleval info ka kõigi laadale saabuvate müüjate ja nende pakutava kauba kohta. Koduleht on tehtud võimalikult põhjalik, et huvilised saaksid huvi korral ka ise müüjatega ühendust võtta ning soovitud kauba laadale tellida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles