Sotsiaalkindlustusameti Tallinna klienditeenindajad kolivad endisesse Maksu- ja Tolliameti majja

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sotsiaalkindlustusamet

Alates 16. märtsist teenindab Sotsiaalkindlustusamet oma kliente Tallinnas uuel aadressil Endla 8 ehk endises Maksu- ja Tolliameti majas.

Klienditeenindusega samasse majja kolivad seni Pronksi 12 ja Lembitu tänava kahes majas paiknenud üksused ja juhtkond. Seega on Sotsiaalkindlustusameti juriidiline aadress alates 16. märtsist Endla 8, 15092 Tallinn.

Endla 8 hoone asub Tallinna kesklinnas Rahvusraamatukogu läheduses, kuhu pääseb hõlpsasti nii bussi, trollibussi kui ka autoga. Võrreldes senise asukohaga paranevad klientide parkimisvõimalused, maja juures on paarkümmend parkimiskohta. Klienditeenindussaal asub esimesel korrusel ja on hästi ligipääsetav ka ratastooliga liikujatele.

Klienditeeninduse vastuvõtuajad jäävad pärast kolimist samaks.

Esmaspäeval on klienditeenindus avatud kella 8.30–18, teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval kella 8.30–16.30 ja reedel kella 8.30–13. Endiseks jäävad ka kõik telefoninumbrid. Senine klienditeenindus aadressil Pronksi 12 suletakse alates 13. märtsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles