Ambla valla suurim huviklubi on eakate Vokiratas

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambla vallavolikogu esimees Harri Lepamets ja vallavanem Rait Pihelgas klubi eestvedajatele Helle-Leonide ja Tiit Antonile õnnitlusi edasi andmas.
Ambla vallavolikogu esimees Harri Lepamets ja vallavanem Rait Pihelgas klubi eestvedajatele Helle-Leonide ja Tiit Antonile õnnitlusi edasi andmas. Foto: Annika Rohi

1984. aasta 7. detsembril tegevust alustanud Ambla valla eakate klubi esialgne nimetus oli Läte, hiljem ristiti see Vokirattaks. Aastaid Ambla vallas Aravete kultuurimaja all tegutsenud eakate klubi Vokiratas registreeriti mittetulundusühingute ja sihtasutuste registris ning on alates 2013. aasta 25. märtsist kirjas ametliku mittetulundusühinguna.

Klubi koondab liikmeid eelkõige Ambla vallast, aga ka väljastpoolt valda. Praegu on klubis 72 inimest ja on seega vallas suurima liikmete arvuga mittetulundusühing.

Klubi juures tegutsevad naisansambel ja naistantsurühm. Vokiratas korraldab septembrist maini igal kuul suurema peoõhtu, kus lisaks oma taidlejatele esinevad ka sõprusklubid või kutsutud esinejad. Klubi liikmetele korraldatakse ka väljasõite huvitavatesse kohtadesse üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles