Renoveerimisel Tõnismäe valveapteek ei jäta abivajajaid hätta

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apteek.
Apteek. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

7.-24. septembril toimuvad Tõnismäe Südameapteegis renoveerimistööd, valveapteek jääb ehitustööde ajal avatuks.

7.-24. septembrini on Tõnismäe Südameapteek päevasel ajal kella 8–18ni remonttöödeks suletud ning selle piirkonna inimesed saavad ravimeid ja tervisetooteid osta Tõnismäe Polikliiniku apteegist Hariduse tn 6. Tõnismäe Polikliinik asub vaid 300 meetri jalutuskäigu kaugusel ümber nurga.

Tõnismäe Südameapteegi Valveapteek, Tõnismägi 5, avab uksed kohe peale polikliiniku sulgemist ehk kella 18–8ni. Nädalavahetustel töötab valveapteek 24 tundi järjest.

Peale remonttööde lõppu avab Tõnismäe apteegis uksed ka nõustamiskabinet, kus pakutakse erinevaid tervisenäitajate mõõtmisi ja nõustamist.

Kuna sageli tekib vajadus mingi ravimi järele alles õhtutundidel, saavad renoveeritud apteegi öised ostjad ravimeid uksest sisse ostma minna ega pea enam õues ootama.

Tallinnas on kaks valveapteeki, mis mõlemad kuuluvad Südameapteegi ketti. Teine valveapteek asub Lasnamäel Vikerlase keskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles