Nööbid rivistavad kõrvarõngad üles

Tea Raidsalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrvarõngahoidja
Kõrvarõngahoidja Foto: Tea Raidsalu

Naiste edevusel pole teadagi piire ning värvilised külgeriputatavad kaunistajad panevad silmad särama ning sunnivad rahakotiraudu avama. Ja nii kogunebki õrnema poole ehtekarpi järjest juurde kõrvarõngaid ja keesid. Õige pea saab selgeks, et karp või korv ei ole just parim koht, kus oma ehteid hoida. Keed lähevad sõlme ning kõrvarõngakonksud haakuvad üksteise külge, moodustades kirju pusa, kust vajalikku leida on keeruline.

Sestap oleks mõistlik meisterdada endale kõrvarõngahoidja. Selleks on vaja jupp tugevamat niiti ning peotäit nelja auguga särginööpe. Vaja läheb just nimelt särginööpe, sest suuremate nööpide aukudest ei saa õrnu konkse läbi suruda. Kahest august põimi läbi nöör. Seo kahe nööbi vahele sõlm, mis takistab nööbil nööri peal edasi-tagasi libisemast. Lüki nöörile vajalik kogus nööpe – iga nööbi külge saad kinnitada paari kõrvarõngaid. Kui oled võtnud paraja varuga nööri, siis saad sellele lisada järgmise nööbi, kui su kõrvarõngatagavara suureneb. Nii on sul aksessuaarid nähtaval ja leiad sobiliku hõlpsasti üles. Nööbikeel rippuvad kõrvarõngad on ka tore sisekujunduselement!

NIPP: Kaelakeed saad riputada üksteise kõrvale pükste riidepuu alumisele osale!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles