Kuidas võita kallima südant?

, pensionär
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres G. Adamson

Praegu on talv ja loodus tukub paksu lume all. Tundub, nagu oleks külm peatanud aja ning kõik rõõmud ja tunded jäätunud. Tegelikult pole ju armastus kuhugi kadunud.


Meil on ees aasta ilusaim aeg. Päike hakkab üha sagedamini pilve tagant piiluma, sulatades jääkirmet lompidelt. Värvukesed kogunevad põõsastesse ja siristavad nii meeliülendavalt, et hingest võtab kinni.

Ootamatu tuuleiil viskab tänaval tolmu vastu nägu, kuid keegi ei vihasta selle peale. Sest on kevad! Ning järsku tunnete, et teil tuksub rinnus süda. Süda ei tea, on ta vana või noor.

Kevadel on ta pakkumistele avatud.

Naine, kes hoolitseb rohkem oma välimuse kui tervise eest, ei ole veel vana. Ja kui ta polegi enam esimeses värskuses, võib ta ikkagi piiluda mõnd vanapapit, kes end kevadistes päikesekiirtes välja soojendama on tulnud.

Naised on ju üldteada sotsiaalselt võimekamad ja aktiivsemad ühiskonnaliikmed ning püüavad tavaliselt kõike oma kontrolli alla saada. Pensionieas naised võivad juba olla nemad ise, isegi ilma make up'ita. Neil pole vajadust enam ehmuda, avastades järsku, et räägivad tõtt.

Võib ju olla, et huviobjekt polegi veel jõudnud ikka, kus elu tundub närune ja ebaõnnestunud. Et ka mees on südames noor ja valmis avastusteks. Ning et ta pole võtnud omaks elulist tõde, mis kuulutab, et armastus on põrgu, mille väravaid ei tohi iial avada.

Niisiis, võtame feminismist omaks kasumlikkuse ja initsiatiivi. Investeerime oma välimusse, sest see on prioriteet.

Mehi tõmbab instinktiivselt naiste poole, kes on endaga rahul ja hoolitsevad enda eest. Selline suletud ring.

Kui naine ennast ise ei armasta, ei armasta teda mitte keegi. Kuid peab valmis olema selleks, et mehed jagavad kitsilt kiitust ja agaralt laitust.

Mõnikord tuleb komplimente oodata aastaid. Kui palju oskusi tuleb omandada targal ja kavalal naisel, et teha partnerile selgeks, kuidas tollel on vedanud. Kui naine ei ole kuninganna, on ta vähemalt printsess.

Naistel on palju vahendeid, kuidas jõuda mehe jäätunud südameni.

Sellised ekstreemsed abinõud nagu pisarad või enesetapuähvardused tuleks küll jätta kõige viimaseks väljundiks.

Mõnikord on vahendiks isegi tuimus, kuid siis tekib küsimus, kas poleks parimaks kaaslaseks sellisele naisele hoopis kokaraamat. Kuigi see viimane on suhetes väga tähtis. Jätkuvalt käib armastus kõhu kaudu.

Peaks aga arvestama pisiasjaga, et mehed ei olegi nii rumalad ja primitiivsed, nagu naistele tihti tundub. Vahel näevad nad isegi naiste kavaldamised läbi.

Kui eevatütar on lõpuks saavutanud koha kõrgliigas sellega, et üks mees talle lausa komplimendi teeb, öeldes näiteks, et naine näeb selles kleidis vapustav välja, ei tohi saavutatut nullida, teatades virilal toonil: „Ah, see on juba vana kleit!"

Parim võimalus suhte arenguks on ikkagi flirt. Ka see on juba pingutus, et mees üldse viitsib naist kiita.

Jätkem ühise ürituse nimel mehele oma mängumaa. Sel kevadel unustame, et tavaliselt annab jumal naisele mehe, keda ta lõpuks enam ei tahagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles